Lediga tjänster

Ungt företag med höga ambitioner

Vår ambition är att bli störst och bäst på det vi gör och för att bli det behöver vi såklart kompetenta och hängivna medarbetare. Vi vill att du ska vara med oss länge och därför är vår målsättning att du ska kunna växa och utvecklas hos oss. Vi tror på idén om att man ska lita på sina anställda och att en stor rörelsefrihet motiverar och engagerar. Eftersom vi är ett ungt företag har du också stora möjligheter att påverka riktningen vi ska gå. Det lovar vi.

Vi växer och söker hela tiden nya medarbetare. Hittar du inte en tjänst som är intressant här nedan så skicka gärna en spontanansökan till respektive regionchef.Servicetekniker, Alvesta

Vi söker en servicetekniker till vår anläggning i Alvesta. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara utförande av servicearbete och reparationer på alla typer av lantbruksmaskiner– både ute på fält och i verkstaden. Är du en person som tycker om variation så kommer du att trivas bra hos oss då dina arbetsdagar utspelar sig i omväxlande arbetsmiljöer.

Det är viktigt att du har erfarenhet från fordonsbranschen och gärna av lantbruks- och entreprenadmaskiner. Vidare vill vi gärna att du ska ha erfarenhet av el, teknik, hydraulik och kunskaper i PC. Körkort B är en förutsättning för att söka den här tjänsten. Eftersom vi satsar på mobil service är det inte en nackdel om du bor en bit från anläggningen i Alvesta.

Hos oss står alltid kunden i fokus och därför är det väldigt viktigt att du är en serviceinriktad person. Vi hoppas du är strukturerad, disciplinerad och effektiv – att ha ordning och reda på arbetsplatsen är en självklarhet för dig!  Vi erbjuder fortlöpande utbildningar både i Sverige på vårt utbildningscenter i Skurup och hos våra leverantörer. 

Swedish Agro Machinery i Alvesta
Anläggningen i Alvesta öppnade under våren 2019 men vi har haft verksamhet i området i cirka 1,5 års tid. I dagsläget är vi en säljare och servicetekniker på anläggningen. Vi har en ljus och modern verkstad med reservdelslager och reservdelsförsäljning. Vi verkar mobilt i hela Kronobergs län och delar av Jönköpings län så det gör inget om du bor en bit från anläggningen.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Alexander Håkansson på telefon 072-5811618. Sök tjänsten genom att skicka ett cv och ett personligt brev till aleh@sa-machinery.se. Sista ansökningsdag är den 15 maj 2019. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

 


Reservdelssäljare, Skara

Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder förstklassig service. Det är därför viktigt att du är en positiv, tillmötesgående person som tycker om att hjälpa människor och hitta lösningar på eventuella problem som uppstår. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att ta emot beställningar och lämna ut reservdelar till våra tekniker, samt försäljning av reservdelar mot kund.

Vi tänker oss att du är en disciplinerad och effektiv person med fingertoppskänsla för service och kundhantering. God datorvana och körkort är krav och truckkörkort är meriterade. I jobbet ingår även administrativa uppgifter som inventering och fakturering. För att framstå som kunnig och legitim mot våra kunder är det önskvärt att du har erfarenhet från fordonsbranschen. Är det dessutom så att du har erfarenhet från arbete med lantbruksmaskiner så är du en drömkandidat!

Om vår anläggning i Skara
Swedish Agro Machinery i Skara öppnade hösten 2016 i nya moderna lokaler och vi är i dagsläget tio medarbetare. Vi har ett modernt reservdelslager med runt 2 500 artiklar och en modern verkstad. Vi verkar i mobilt i hela Västergötland.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta verkstadschef Per Anders Ivarsson på telefon 0761-462588. Sök tjänsten genom att skicka in ett cv och ett personligt brev till peiv@sa-machinery.se senast den 15 april.


Servicetekniker, Borlänge

Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara utförande av servicearbete och reparationer på alla typer av lantbruksmaskiner– både ute på fält och på verkstaden. Är du en person som tycker om variation så kommer du att trivas kanon hos oss då dina arbetsdagar utspelar sig i omväxlande arbetsmiljöer.

Det är viktigt att du har erfarenhet från fordonsbranschen och är det dessutom av lantbruks- och entreprenadmaskiner så blir vi extra glada! Vidare vill vi att du ska ha erfarenhet av el, teknik och hydraulik och kunskaper i PC. Körkort B är en förutsättning för att söka den här tjänsten och CE är meriterande. 

Hos oss står alltid kunden i fokus och därför är det väldigt viktigt att du är en serviceinriktad person. Egenskaper vi hoppas att du har är strukturerad, disciplinerad och effektiv – att ha ordning och reda på arbetsplatsen är en självklarhet för dig! 

Swedish Agro Machinery i Borlänge
Swedish Agro Machinery i Borlänge öppnade hösten 2018 i ändamålsenliga lokaler och vi är i dagsläget tre medarbetare. Vi verkar i mobilt i hela Dalarna.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Karl Eriksson på telefon 072- 274 48 86. Sök tjänsten genom att skicka in ett cv och ett personligt brev till kaer@sa-machinery.se senast den 15 maj. 


Servicetekniker, Kumla

Är du en serviceinriktad person som tycker om varierande arbetsdagar?

Vi söker en servicetekniker i Kumla. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara utförande av servicearbete och reparationer på alla typer av lantbruksmaskiner– både ute på fält och på verkstaden. Är du en person som tycker om variation så kommer du att trivas kanon hos oss då dina arbetsdagar utspelar sig i omväxlande arbetsmiljöer.

Det är viktigt att du har erfarenhet från fordonsbranschen och är det dessutom av lantbruks- och entreprenadmaskiner så blir vi extra glada! Vidare vill vi att du ska ha erfarenhet av el, teknik och hydraulik och kunskaper i PC. Körkort B är en förutsättning för att söka den här tjänsten och CE är meriterande. 

Hos oss står alltid kunden i fokus och därför är det väldigt viktigt att du är en serviceinriktad person. Egenskaper vi hoppas att du har är strukturerad, disciplinerad och effektiv – att ha ordning och reda på arbetsplatsen är en självklarhet för dig! 

Swedish Agro Machinery i Kumla
Swedish Agro Machinery i Kumla öppnade i juni 2017 och vi är i dagsläget sex medarbetare. Vi har ett toppmodernt reservdelslager med runt 1 500 artiklar och en modern verkstad med tvätthall. Vi verkar i huvudsak i Örebro län och i delar av Södermanlands och Västmanlands län.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta verkstadschef Christian Douhan på telefon 076-146 25 51. Sök tjänsten genom att skicka in ett cv och ett personligt brev till chdo@sa-machinery.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande och vi söker flera servicetekniker. Därför finns ingen sista ansökningsdag.

Servicetekniker, Skåne

Vi på Swedish Agro Machinery fortsätter vår spännade resa och nu utökar vi med fler servicetekniker i Skåne.

Arbetsuppgifter
- I rollen som servicetekniker så kommer du att jobba med övergripande serviceunderhåll av Swedish Agros Machinerys produktsortiment.
- Arbetsuppgifterna innebär bland annat felsökningar, reparationer och allmänt underhåll av lantbruksmaskiner.
- Du kommer att arbeta nära slutkund och därför är det mycket viktigt att du är duktig på att skapa relationer.

Utbildning/erfarenhet
- Som person behöver du vara serviceinriktad och kommunikativ då du kommer att möta många olika situationer och människor.
- Det är en självständig roll där ditt driv och din förmåga att ta ansvar kommer vara avgörande.
- Du som söker tjänsten bör ha relevant utbildning samt minst 1 års erfarenhet inom verkstad alternativt som servicetekniker samt B-körkort.
- Du är driven och har en god struktur på ditt arbete.

Vi utbildar löpande alla våra mekaniker på våra maskiner vilket gör att ditt arbete som servicetekniker hos oss blir både varierande och utvecklande! Tillsammans med teamet skapar vi goda förutsättningar för att bli ledande på servicemarknaden inom branschen.

Kontaktperson
Är du intresserad av tjänsten bifoga CV samt ett personligt brev till verkstadschef Philip Clausen phcl@sa-machinery.se. För mer information är du välkommen att ringa Philip Clausen 076-1391819. Intervjuer och urval kommer att ske löpande och vi söker flera servicetekniker. Därför finns ingen sista ansökningsdag.