Lediga tjänster

Ungt företag med höga ambitioner

Vår ambition är att bli störst och bäst på det vi gör och för att bli det behöver vi såklart kompetenta och hängivna medarbetare. Vi vill att du ska vara med oss länge och därför är vår målsättning att du ska kunna växa och utvecklas hos oss. Vi tror på idén om att man ska lita på sina anställda och att en stor rörelsefrihet motiverar och engagerar. Eftersom vi är ett ungt företag har du också stora möjligheter att påverka riktningen vi ska gå. Det lovar vi.

Vi växer och söker hela tiden nya medarbetare. Hittar du inte en tjänst som är intressant här nedan så skicka gärna en spontanansökan till respektive regionchef.Servicetekniker, Kalmar

Tänk dig en fullutrustad verkstad, en trasig traktor och trevliga arbetskamrater som kan skoja lite friskt ibland. Andra dagar är du ute på fält och arbetar. Är du lika gärna ute på fält som i verkstad? Vill du jobba självständigt och med mycket eget ansvar? Då har vi rätt jobb för dig som vår servicetekniker i Kalmar med omnejd.

Arbeta hos oss
Vi är ett nytt företag som präglas av entreprenörskap och saknar "så har vi alltid gjort". Vår spännande resa har precis börjat och du får möjlighet att utvecklas tillsammans med oss. Vi har satsat mycket på vår utrustning i verkstaden och våra medarbetare har fått vara med och tycka till. Fortlöpande utbildningar på våra produkter får du både på vårt utbildningscenter i Skurup och hos våra leverantörer utomlands. Vi följer Motorbranschens kollektivavtal och erbjuder också en förmånlig sjukvårdsförsäkring.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara utförande av servicearbete och reparationer på alla typer av lantbruksmaskiner– i verkstaden och hos våra kunder. Gillar du variation så kommer du att trivas hos oss. Till ditt stöd finns både arbetskamrater och vår supportfunktion som kan hjälpa dig när problemlösningen går trögt.

Bakgrund
Det är viktigt att du har erfarenhet från fordonsbranschen och är det dessutom av lantbruks- och entreprenadmaskiner så blir vi extra glada. Du får gärna ha god erfarenhet av el och hydraulik samt kunskaper i PC. Körkort B är en förutsättning för att söka den här tjänsten och CE är meriterande.
Hos oss står alltid kunden i fokus och därför är det väldigt viktigt att du är en serviceinriktad person. Beredskap ingår i tjänsten. Vi gillar att kunna hitta verktygen på samma plats så att du håller ordning på din arbetsplats är en självklarhet.
Eftersom vi satsar på mobil service gör det inget om du bor en bit från vår anläggning i Kalmar.

Om Swedish Agro Machinery i Kalmar
Swedish Agro Machinery i Kalmar öppnade i januari 2017 och vi är i dagsläget ett 10-tal medarbetare. Vi har ett toppmodernt reservdelslager med runt 1 500 artiklar och en modern verkstad med tvätthall. Vi verkar i huvudsak i Kalmar län men även i delar av Blekinge och Kronobergs län.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta verkstadschef Carl-Johan Svensson på telefon 072-7487101. Sök tjänsten genom att skicka ett personligt brev och ett cv till gope@sa-machinery.se senast den 31 augusti. Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Verkstadschef, Karlstad

Vi söker en verkstadschef med ett stort intresse för tunga maskiner, ledarskap och affärer till vår anläggning i Karlstad.  Är du en driven person som vill utvecklas och utveckla? Känner du dig naturlig i ledarrollen och bekväm med att bemöta både personal och kunder?

Arbetsuppgifter
I tjänsten ingår bland annat att ta hand om kundmottagning, planering, arbetsfördelning samt administration. Tjänsten innebär stort kundfokus där du ständigt arbetar med att möta kundens förväntningar. 

Som verkstadschef har du ett övergripande drift- och resultatansvar för anläggningen. Du ska strategiskt utveckla verksamheten med lönsamhet, nöjda kunder samt att din personal är kompetent och motiverad. Du trivs i rollen att utveckla såväl människor som affärer. Du har personalansvar för en grupp som består av fyra personer, vilka arbetar som servicetekniker samt reservdelspersonal och du rapporterar till regionchefen.

Du som verkstadschef ansvarar för verkstadens arbetsmiljö- och skyddsfrågor, uppdaterar dokumentation, håller möten och skriver protokoll.  Du ser till att dina medarbetare utvecklas genom kontinuerlig uppföljning av mekanikernas arbete samt säkerställer att verkstaden har rätt hjälpmedel och verktyg samt att dessa används på ett säkert arbetssätt.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har minst 3 års arbetslivserfarenhet från liknande position. Du har god förståelse för servicemarknad samt innehar goda administrativa färdigheter. Ytterligare krav för tjänsten är att du har god datorvana med kunskap i Officepaketet, erfarenhet från Dynamics 365 är meriterande men inget krav. Du ska även behärska svenska och engelska väl, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig
Som vår verkstadschef får du ett intressant och stimulerande arbete i ett ungt växande företag som aktivt arbetar med att utveckla verksamheten. Ditt arbete kommer att innebära frihet till egna beslut, stort ansvar men också en stor möjlighet till att påverka. Alla verkstadschefer har regelbundna möten för att hjälpa och stötta varandra, utbyta erfarenheter och kunna lyfta olika frågor gemensamt. Alla våra anställda får möjlighet att teckna en förmånlig sjukvårdsförsäkring. Vi erbjuder fortlöpande utbildningar både i Sverige på vårt utbildningscenter i Skurup och hos våra leverantörer.

Om Swedish Agro Machinery i Karlstad
Swedish Agro Machinery i Karlstad öppnade i maj 2017 och har helt nyrenoverade lokaler som är mycket anpassade till lantbruksmaskiner både när det gäller service, reservdelar och försäljning. Vi verkar i huvudsak i Värmland. 

Tjänsten är heltid och tillsvidare med provanställning. Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakt regionchef Magnus Karlsson på telefon 070-650 58 08. Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan till maka@sa-machinery.se senast den 30 juni 2019.  

 


Reservdelssäljare, Kumla

Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder förstklassig service. Det är därför viktigt att du är en positiv, tillmötesgående person som tycker om att hjälpa människor och hitta lösningar på eventuella problem som uppstår. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att ta emot beställningar och lämna ut reservdelar till våra tekniker, samt försäljning av reservdelar mot kund.

Vi tänker oss att du är en disciplinerad och effektiv person med fingertoppskänsla för service och kundhantering. God datorvana och körkort är krav och truckkörkort är meriterade. I jobbet ingår även administrativa uppgifter som inventering och fakturering. För att framstå som kunnig och legitim mot våra kunder är det önskvärt att du har erfarenhet från fordonsbranschen. Är det dessutom så att du har erfarenhet från arbete med lantbruksmaskiner så är du en drömkandidat!

Om Swedish Agro Machinery i Kumla
Swedish Agro Machinery i Kumla öppnade i juni 2017 och vi är i dagsläget sex medarbetare. Vi har ett toppmodernt reservdelslager med runt 1 500 artiklar och en modern verkstad med tvätthall. Vi verkar i huvudsak i Örebro län och i delar av Södermanlands och Västmanlands län.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta verkstadschef Christian Douhan på telefon 076-146 25 51. Sök tjänsten genom att skicka in ett cv och ett personligt brev till chdo@sa-machinery.se senast den 30 maj.


Servicetekniker, Kumla

Är du en serviceinriktad person som tycker om varierande arbetsdagar?

Vi söker en servicetekniker i Kumla. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara utförande av servicearbete och reparationer på alla typer av lantbruksmaskiner– både ute på fält och på verkstaden. Är du en person som tycker om variation så kommer du att trivas kanon hos oss då dina arbetsdagar utspelar sig i omväxlande arbetsmiljöer.

Det är viktigt att du har erfarenhet från fordonsbranschen och är det dessutom av lantbruks- och entreprenadmaskiner så blir vi extra glada! Vidare vill vi att du ska ha erfarenhet av el, teknik och hydraulik och kunskaper i PC. Körkort B är en förutsättning för att söka den här tjänsten och CE är meriterande. 

Hos oss står alltid kunden i fokus och därför är det väldigt viktigt att du är en serviceinriktad person. Egenskaper vi hoppas att du har är strukturerad, disciplinerad och effektiv – att ha ordning och reda på arbetsplatsen är en självklarhet för dig! 

Swedish Agro Machinery i Kumla
Swedish Agro Machinery i Kumla öppnade i juni 2017 och vi är i dagsläget sex medarbetare. Vi har ett toppmodernt reservdelslager med runt 1 500 artiklar och en modern verkstad med tvätthall. Vi verkar i huvudsak i Örebro län och i delar av Södermanlands och Västmanlands län.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta verkstadschef Christian Douhan på telefon 076-146 25 51. Sök tjänsten genom att skicka in ett cv och ett personligt brev till chdo@sa-machinery.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande och vi söker flera servicetekniker. Därför finns ingen sista ansökningsdag.

Servicetekniker, Skåne

Vi på Swedish Agro Machinery fortsätter vår spännade resa och nu utökar vi med fler servicetekniker i Skåne.

Arbetsuppgifter
- I rollen som servicetekniker så kommer du att jobba med övergripande serviceunderhåll av Swedish Agros Machinerys produktsortiment.
- Arbetsuppgifterna innebär bland annat felsökningar, reparationer och allmänt underhåll av lantbruksmaskiner.
- Du kommer att arbeta nära slutkund och därför är det mycket viktigt att du är duktig på att skapa relationer.

Utbildning/erfarenhet
- Som person behöver du vara serviceinriktad och kommunikativ då du kommer att möta många olika situationer och människor.
- Det är en självständig roll där ditt driv och din förmåga att ta ansvar kommer vara avgörande.
- Du som söker tjänsten bör ha relevant utbildning samt minst 1 års erfarenhet inom verkstad alternativt som servicetekniker samt B-körkort.
- Du är driven och har en god struktur på ditt arbete.

Vi utbildar löpande alla våra mekaniker på våra maskiner vilket gör att ditt arbete som servicetekniker hos oss blir både varierande och utvecklande! Tillsammans med teamet skapar vi goda förutsättningar för att bli ledande på servicemarknaden inom branschen.

Kontaktperson
Är du intresserad av tjänsten bifoga CV samt ett personligt brev till verkstadschef Philip Clausen phcl@sa-machinery.se. För mer information är du välkommen att ringa Philip Clausen 076-1391819. Intervjuer och urval kommer att ske löpande och vi söker flera servicetekniker. Därför finns ingen sista ansökningsdag.