Lediga tjänster

Ungt företag med höga ambitioner

Vår ambition är att bli störst och bäst på det vi gör och för att bli det behöver vi såklart kompetenta och hängivna medarbetare. Vi vill att du ska vara med oss länge och därför är vår målsättning att du ska kunna växa och utvecklas hos oss. Vi tror på idén om att man ska lita på sina anställda och att en stor rörelsefrihet motiverar och engagerar. Eftersom vi är ett ungt företag har du också stora möjligheter att påverka riktningen vi ska gå. Det lovar vi.

Vi växer och söker hela tiden nya medarbetare. Hittar du inte en tjänst som är intressant här nedan så skicka gärna en spontanansökan till respektive regionchef.Produktchef/säljare potatismaskiner, Östra Sönnarslöv Traktorservice

Du blir företagets ansvarig för försäljning av vårt produktprogram av potatismaskiner som i dagsläget består av AVR och Scanstone. Din utgångspunkt blir på vår anläggning i Östra Sönnarslöv därifrån du både bedriver egen försäljning i södra Sverige och understödjer försäljning tillsammans med våra säljare i övriga landet.

Du kommer att ha ansvar för kontakter med leverantörer och prisförhandlingar, ta fram aktiviteter och kampanjer för att driva vår potatisaffär och prissättning tillsammans med vår ekonomiavdelning. Dina arbetsuppgifter blir också att planera marknadsföring och deltagande på mässor och att utbilda vår säljkår i potatisaffären.

För att lyckas i rollen tror vi att ska ha jobbat som säljare i några år med ett lyckat resultat. Det är meriterande om du har erfarenhet från jordbruksmaskiner och helst med potatisinriktning. Du bör ha arbetat med försäljning som innebär längre säljprocesser, kvalificerade förhandlingar, tekniskt djupare diskussioner och finansieringsarbete. Då rollen både ställer krav på egen försäljningsinsats och försäljning genom andra lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och främst vid god samarbetsförmåga.

Om Östra Sönnarslövs Traktorservice
Östra Sönnarslöv Traktorservice är ett fullserviceföretag med 50 års erfarenhet av sälja och underhålla jordbruksmaskiner. Företaget ägs sedan ett år tillbaka av Swedish Agro Machinery. Vi befinner oss i en expansiv fas. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i ett företag där laganda och motivation skapar en viktig plattform i det dagliga arbetet.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Mats Johnsson på telefon 070-837 11 33 eller via mejl mats.johnsson@traktorservice.com. För att ansöka om tjänsten, skicka ditt cv och ett personligt brev senast den 31 januari till jobb@sa-machinery.se.

 


Säljare, Östra Sönnarslövs Traktorservice

Din uppgift blir att sälja vårt breda program av jordbruks- och entreprenadmaskiner. Den största delen av arbetet består av att utveckla relationerna med våra befintliga kunder och på sikt skapa nya långsiktiga och lönsamma kundkontakter. Rollen som säljare hos oss är mycket självständig och resultatinriktad.

Kravprofil
För att lyckas som säljare hos oss ska du ha jobbat som säljare i några år med ett lyckat resultat. Det är meriterande om du sålt tyngre maskiner eller andra kvalificerade produkter och tjänster. Du bör ha arbetat med försäljning som innebär längre säljprocesser, kvalificerade förhandlingar, djupare tekniska diskussioner och finansieringsarbete.

Om Östra Sönnarslövs Traktorservice
Östra Sönnarslöv Traktorservice är ett fullserviceföretag med 50 års erfarenhet av sälja och underhålla jordbruksmaskiner. Företaget ägs sedan ett år tillbaka av Swedish Agro Machinery. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i ett företag där laganda och motivation skapar en viktig plattform i det dagliga arbetet.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Mats Johnsson på telefon 070-837 11 33 eller via mejl mats.johnsson@traktorservice.com. För att ansöka om tjänsten, skicka ditt cv och ett personligt brev senast den 31 januari till jobb@sa-machinery.se.


Reservdelssäljare, Kalmar

Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder förstklassig service. Det är därför viktigt att du är en positiv, tillmötesgående person som tycker om att hjälpa människor och hitta lösningar på eventuella problem som uppstår. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att ta emot beställningar och lämna ut reservdelar till våra tekniker, samt försäljning av reservdelar mot kund.

Vi tänker oss att du är en disciplinerad och effektiv person med fingertoppskänsla för service och kundhantering. God datorvana och körkort är krav och truckkörkort är meriterade. I jobbet ingår även administrativa uppgifter som inventering och fakturering. För att framstå som kunnig och legitim mot våra kunder är det önskvärt att du har erfarenhet från fordonsbranschen. Är det dessutom så att du har erfarenhet från arbete med lantbruksmaskiner så är du en drömkandidat!

Om vår anläggning i Kalmar
I Kalmar har vi verkstad, säljkontor och reservdelsförsäljning tillsammans med vårt systerbolag Swedish Agro på Husängsvägen i Kalmar. Här sitter en regionchef, tre säljare, en verkmästare, fyra servicetekniker och en reservdelssäljare. 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta regionchef Göran Peterson på telefon 072-748 71 02. Sök tjänsten genom att skicka in ett cv och ett personligt brev till gope@sa-machinery.se senast den 15 januari.

 


Servicetekniker, Skåne

Vi på Swedish Agro Machinery fortsätter vår spännade resa och nu utökar vi med fler servicetekniker i Skåne.

Arbetsuppgifter
- I rollen som servicetekniker så kommer du att jobba med övergripande serviceunderhåll av Swedish Agros Machinerys produktsortiment.
- Arbetsuppgifterna innebär bland annat felsökningar, reparationer och allmänt underhåll av lantbruksmaskiner.
- Du kommer att arbeta nära slutkund och därför är det mycket viktigt att du är duktig på att skapa relationer.

Utbildning/erfarenhet
- Som person behöver du vara serviceinriktad och kommunikativ då du kommer att möta många olika situationer och människor.
- Det är en självständig roll där ditt driv och din förmåga att ta ansvar kommer vara avgörande.
- Du som söker tjänsten bör ha relevant utbildning samt minst 1 års erfarenhet inom verkstad alternativt som servicetekniker samt B-körkort.
- Du är driven och har en god struktur på ditt arbete.

Vi utbildar löpande alla våra mekaniker på våra maskiner vilket gör att ditt arbete som servicetekniker hos oss blir både varierande och utvecklande! Tillsammans med teamet skapar vi goda förutsättningar för att bli ledande på servicemarknaden inom branschen.

Kontaktperson
Är du intresserad av tjänsten bifoga CV samt ett personligt brev till verkstadschef Philip Clausen phcl@sa-machinery.se. För mer information är du välkommen att ringa Philip Clausen 076-1391819. Intervjuer och urval kommer att ske löpande och vi söker flera servicetekniker. Därför finns ingen sista ansökningsdag.

Servicetekniker, Kumla

Är du en serviceinriktad person som tycker om varierande arbetsdagar?

Vi söker en servicetekniker i Kumla. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara utförande av servicearbete och reparationer på alla typer av lantbruksmaskiner– både ute på fält och på verkstaden. Är du en person som tycker om variation så kommer du att trivas kanon hos oss då dina arbetsdagar utspelar sig i omväxlande arbetsmiljöer.

Det är viktigt att du har erfarenhet från fordonsbranschen och är det dessutom av lantbruks- och entreprenadmaskiner så blir vi extra glada! Vidare vill vi att du ska ha erfarenhet av el, teknik och hydraulik och kunskaper i PC. Körkort B är en förutsättning för att söka den här tjänsten och CE är meriterande. 

Hos oss står alltid kunden i fokus och därför är det väldigt viktigt att du är en serviceinriktad person. Egenskaper vi hoppas att du har är strukturerad, disciplinerad och effektiv – att ha ordning och reda på arbetsplatsen är en självklarhet för dig! 

Swedish Agro Machinery i Kumla
Swedish Agro Machinery i Kumla öppnade i juni 2017 och vi är i dagsläget sex medarbetare. Vi har ett toppmodernt reservdelslager med runt 1 500 artiklar och en modern verkstad med tvätthall. Vi verkar i huvudsak i Örebro län och i delar av Södermanlands och Västmanlands län.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta verkstadschef Christian Douhan på telefon 076-146 25 51. Sök tjänsten genom att skicka in ett cv och ett personligt brev till chdo@sa-machinery.se  senast den den 30 december. 

Servicetekniker, Borlänge

Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara utförande av servicearbete och reparationer på alla typer av lantbruksmaskiner– både ute på fält och på verkstaden. Är du en person som tycker om variation så kommer du att trivas kanon hos oss då dina arbetsdagar utspelar sig i omväxlande arbetsmiljöer. Det är viktigt att du har erfarenhet från fordonsbranschen och är det dessutom av lantbruks- och entreprenadmaskiner så blir vi extra glada! Vidare vill vi att du ska ha erfarenhet av el, teknik och hydraulik och kunskaper i PC. Körkort B är en förutsättning för att söka den här tjänsten och CE är meriterande. 

Hos oss står alltid kunden i fokus och därför är det väldigt viktigt att du är en serviceinriktad person. Egenskaper vi hoppas att du har är stukturerad, disciplinerad och – att ha ordning och reda på arbetsplatsen är en självklarhet för dig! 

Om Swedish Agro Machinery i Borlänge
Swedish Agro Machinery i Borlänge öppnade hösten 2018 i ändamålsenliga lokaler och vi är i dagsläget tre medarbetare. Vi har ett nytt reservdelslager och en ny verkstad. Vi verkar i mobilt i hela Dalarna.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta regionchef Magnus Karlsson på telefon 070-650 58 08. Sök tjänsten genom att skicka in ett cv och ett personligt brev till maka@sa-machinery.se senast den 31 januari 2019.


Servicetekniker, Karlstad

Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara utförande av servicearbete och reparationer på alla typer av lantbruksmaskiner– både ute på fält och på verkstaden. Är du en person som tycker om variation så kommer du att trivas kanon hos oss då dina arbetsdagar utspelar sig i omväxlande arbetsmiljöer.

Det är viktigt att du har erfarenhet från fordonsbranschen och är det dessutom av lantbruks- och entreprenadmaskiner så blir vi extra glada! Vidare vill vi att du ska ha erfarenhet av el, teknik och hydraulik och kunskaper i PC. Körkort B är en förutsättning för att söka den här tjänsten och CE är meriterande. 

Hos oss står alltid kunden i fokus och därför är det väldigt viktigt att du är en serviceinriktad person. Egenskaper vi hoppas att du har är stukturerad, disciplinerad och effektiv – att ha ordning och reda på arbetsplatsen är en självklarhet för dig! 

Om Swedish Agro Machinery i Karlstad
Swedish Agro Machinery i Karlstad öppnade 2017 i moderna och ändamålsenliga lokaler och vi är i dagsläget sex medarbetare. Vi har ett toppmodernt reservdelslager och en modern verkstad. Vi verkar i mobilt i hela Värmland.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta regionchef Magnus Karlsson på telefon 070-650 58 08. Sök tjänsten genom att skicka in ett cv och ett personligt brev till maka@sa-machinery.se  senast den 31 januari 2019. 

Servicetekniker, Karlstad

Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara utförande av servicearbete och reparationer på alla typer av lantbruksmaskiner– både ute på fält och på verkstaden. Är du en person som tycker om variation så kommer du att trivas kanon hos oss då dina arbetsdagar utspelar sig i omväxlande arbetsmiljöer.

Det är viktigt att du har erfarenhet från fordonsbranschen och är det dessutom av lantbruks- och entreprenadmaskiner så blir vi extra glada! Vidare vill vi att du ska ha erfarenhet av el, teknik och hydraulik och kunskaper i PC. Körkort B är en förutsättning för att söka den här tjänsten och CE är meriterande. 

Hos oss står alltid kunden i fokus och därför är det väldigt viktigt att du är en serviceinriktad person. Egenskaper vi hoppas att du är strukturerad, disciplinerad och effektiv - att ha ordning och reda på arbetsplatsen är en självklarhet för dig! 

Om Swedish Agro Machinery i Karlstad
Swedish Agro Machinery i Karlstad öppnade 2017 i moderna och ändamålsenliga lokaler och vi är i dagsläget sex medarbetare. Vi har ett toppmodernt reservdelslager och en modern verkstad. Vi verkar i mobilt i hela Värmland.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta regionchef Magnus Karlsson på telefon 070-650 58 08. Sök tjänsten genom att skicka in ett cv och ett personligt brev till maka@sa-machinery.se  senast den 31 januari.