Lediga tjänster

Ungt företag med höga ambitioner

Vår ambition är att bli störst och bäst på det vi gör och för att bli det behöver vi såklart kompetenta och hängivna medarbetare. Vi vill att du ska vara med oss länge och därför är vår målsättning att du ska kunna växa och utvecklas hos oss. Vi tror på idén om att man ska lita på sina anställda och att en stor rörelsefrihet motiverar och engagerar. Eftersom vi är ett ungt företag har du också stora möjligheter att påverka riktningen vi ska gå. Det lovar vi.

Vi växer och söker hela tiden nya medarbetare. Hittar du inte en tjänst som är intressant här nedan så skicka gärna en spontanansökan till respektive regionchef.Servicetekniker, Nyköping

Vi söker en servicetekniker till vår verkstad i Nyköping. I rollen som servicetekniker så kommer du att ansvara för övergripande serviceunderhåll av Swedish Agro Machinerys produktsortiment. Vi erbjuder ett spännande arbete som servicetekniker och du får goda möjligheter att påverka din arbetssituation. Det är en självständig roll där ditt driv och din förmåga att ta ansvar kommer vara avgörande. En stor del av jobben utförs med servicebil direkt hos kund. Därför är det en nödvändighet att du har körkort med B-behörighet.

Arbetsuppgifterna innebär bland annat felsökningar, reparationer och allmänt underhåll av lantbruksmaskiner och jordbruksredskap. Du kommer att arbeta nära slutkund och därför är det mycket viktigt att du är duktig på att skapa relationer. Det är bra om du har några års erfarenhet i branschen.

Vi erbjuder ett spännande arbete som servicetekniker med regelbundna utbildningar för våra produkter samt har vi en bra support vid reparationer och servicefrågor. Det är en självständig roll där ditt driv och din förmåga att ta ansvar kommer vara avgörande.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verkstadschef Lars Andersson via telefon 073-146 26 04. Sök tjänsten genom att skicka in ett cv och ett personligt brev till laan@sa-machinery.se senast den 20 augusti 2019.


Servicetekniker, Kalmar

Tänk dig en fullutrustad verkstad, en trasig traktor och trevliga arbetskamrater som kan skoja lite friskt ibland. Andra dagar är du ute på fält och arbetar. Är du lika gärna ute på fält som i verkstad? Vill du jobba självständigt och med mycket eget ansvar? Då har vi rätt jobb för dig som vår servicetekniker i Kalmar med omnejd.

Arbeta hos oss
Vi är ett nytt företag som präglas av entreprenörskap och saknar "så har vi alltid gjort". Vår spännande resa har precis börjat och du får möjlighet att utvecklas tillsammans med oss. Vi har satsat mycket på vår utrustning i verkstaden och våra medarbetare har fått vara med och tycka till. Fortlöpande utbildningar på våra produkter får du både på vårt utbildningscenter i Skurup och hos våra leverantörer utomlands. Vi följer Motorbranschens kollektivavtal och erbjuder också en förmånlig sjukvårdsförsäkring.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara utförande av servicearbete och reparationer på alla typer av lantbruksmaskiner– i verkstaden och hos våra kunder. Gillar du variation så kommer du att trivas hos oss. Till ditt stöd finns både arbetskamrater och vår supportfunktion som kan hjälpa dig när problemlösningen går trögt.

Bakgrund
Det är viktigt att du har erfarenhet från fordonsbranschen och är det dessutom av lantbruks- och entreprenadmaskiner så blir vi extra glada. Du får gärna ha god erfarenhet av el och hydraulik samt kunskaper i PC. Körkort B är en förutsättning för att söka den här tjänsten och CE är meriterande.
Hos oss står alltid kunden i fokus och därför är det väldigt viktigt att du är en serviceinriktad person. Beredskap ingår i tjänsten. Vi gillar att kunna hitta verktygen på samma plats så att du håller ordning på din arbetsplats är en självklarhet.
Eftersom vi satsar på mobil service gör det inget om du bor en bit från vår anläggning i Kalmar.

Om Swedish Agro Machinery i Kalmar
Swedish Agro Machinery i Kalmar öppnade i januari 2017 och vi är i dagsläget ett 10-tal medarbetare. Vi har ett toppmodernt reservdelslager med runt 1 500 artiklar och en modern verkstad med tvätthall. Vi verkar i huvudsak i Kalmar län men även i delar av Blekinge och Kronobergs län.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta verkstadschef Carl-Johan Svensson på telefon 072-7487101. Sök tjänsten genom att skicka ett personligt brev och ett cv till gope@sa-machinery.se senast den 31 augusti. Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Servicetekniker, Kumla

Är du en serviceinriktad person som tycker om varierande arbetsdagar?

Vi söker en servicetekniker i Kumla. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara utförande av servicearbete och reparationer på alla typer av lantbruksmaskiner– både ute på fält och på verkstaden. Är du en person som tycker om variation så kommer du att trivas kanon hos oss då dina arbetsdagar utspelar sig i omväxlande arbetsmiljöer.

Det är viktigt att du har erfarenhet från fordonsbranschen och är det dessutom av lantbruks- och entreprenadmaskiner så blir vi extra glada! Vidare vill vi att du ska ha erfarenhet av el, teknik och hydraulik och kunskaper i PC. Körkort B är en förutsättning för att söka den här tjänsten och CE är meriterande. 

Hos oss står alltid kunden i fokus och därför är det väldigt viktigt att du är en serviceinriktad person. Egenskaper vi hoppas att du har är strukturerad, disciplinerad och effektiv – att ha ordning och reda på arbetsplatsen är en självklarhet för dig! 

Swedish Agro Machinery i Kumla
Swedish Agro Machinery i Kumla öppnade i juni 2017 och vi är i dagsläget sex medarbetare. Vi har ett toppmodernt reservdelslager med runt 1 500 artiklar och en modern verkstad med tvätthall. Vi verkar i huvudsak i Örebro län och i delar av Södermanlands och Västmanlands län.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta verkstadschef Christian Douhan på telefon 076-146 25 51. Sök tjänsten genom att skicka in ett cv och ett personligt brev till chdo@sa-machinery.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande och vi söker flera servicetekniker. Därför finns ingen sista ansökningsdag.

Servicetekniker, Skåne

Vi på Swedish Agro Machinery fortsätter vår spännade resa och nu utökar vi med fler servicetekniker i Skåne.

Arbetsuppgifter
- I rollen som servicetekniker så kommer du att jobba med övergripande serviceunderhåll av Swedish Agros Machinerys produktsortiment.
- Arbetsuppgifterna innebär bland annat felsökningar, reparationer och allmänt underhåll av lantbruksmaskiner.
- Du kommer att arbeta nära slutkund och därför är det mycket viktigt att du är duktig på att skapa relationer.

Utbildning/erfarenhet
- Som person behöver du vara serviceinriktad och kommunikativ då du kommer att möta många olika situationer och människor.
- Det är en självständig roll där ditt driv och din förmåga att ta ansvar kommer vara avgörande.
- Du som söker tjänsten bör ha relevant utbildning samt minst 1 års erfarenhet inom verkstad alternativt som servicetekniker samt B-körkort.
- Du är driven och har en god struktur på ditt arbete.

Vi utbildar löpande alla våra mekaniker på våra maskiner vilket gör att ditt arbete som servicetekniker hos oss blir både varierande och utvecklande! Tillsammans med teamet skapar vi goda förutsättningar för att bli ledande på servicemarknaden inom branschen.

Kontaktperson
Är du intresserad av tjänsten bifoga CV samt ett personligt brev till verkstadschef Philip Clausen phcl@sa-machinery.se. För mer information är du välkommen att ringa Philip Clausen 076-1391819. Intervjuer och urval kommer att ske löpande och vi söker flera servicetekniker. Därför finns ingen sista ansökningsdag.