Lediga tjänster

Ungt företag med höga ambitioner

Swedish Agro Machinery är ett ungt lantbruksmaskinföretag som just nu bygger upp en helt ny organisation i Sverige, som ska vara hållbar även för framtidens lantbrukare. Swedish Agro Machinery startades 2016 för att vara exklusiv distributör av CLAAS i Sverige. Sedan dess har vi också blivit generalagenter för HORSCH, SAMSON och AVR och återförsäljare för LEMKEN. Att Danish Agro-koncernen är vår ägare gör att vi står stadigt. Om du är en företagsam person som vill vara med och utveckla och bygga någonting spännande så är vi troligtvis rätt plats för dig.

Vi vill att du ska växa hos oss
Vår ambition är att bli störst och bäst på det vi gör och för att bli det behöver vi såklart kompetenta och hängivna medarbetare. Vi vill att du ska vara med oss länge och därför är vår målsättning att du ska kunna växa och utvecklas hos oss. Vi tror på idén om att man ska lita på sina anställda och att en stor rörelsefrihet motiverar och engagerar. Eftersom vi är ett ungt företag har du också stora möjligheter att påverka riktningen vi ska gå. Det lovar vi.

Vi växer och söker hela tiden nya medarbetare. Hittar du inte en tjänst som är intressant här nedan så skicka gärna en spontanansökan till oss på jobb@sa-machinery.seServicetekniker, Kumla

Är du en serviceinriktad person som tycker om varierande arbetsdagar?
Vi söker en servicetekniker i Kumla. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara utförande av servicearbete och reparationer på alla typer av lantbruksmaskiner– både ute på fält och på verkstaden. Är du en person som tycker om variation så kommer du att trivas kanon hos oss då dina arbetsdagar utspelar sig i omväxlande arbetsmiljöer.

Det är viktigt att du har erfarenhet från fordonsbranschen och är det dessutom av lantbruks- och entreprenadmaskiner så blir vi extra glada! Vidare vill vi att du ska ha erfarenhet av el, teknik och hydraulik och kunskaper i PC. Körkort B är en förutsättning för att söka den här tjänsten och CE är meriterande. Hos oss står alltid kunden i fokus och därför är det väldigt viktigt att du är en serviceinriktad person. Egenskaper vi hoppas att du har är strukturerad, disciplinerad och effektiv – att ha ordning och reda på arbetsplatsen är en självklarhet för dig! 

Swedish Agro Machinery i Kumla
Swedish Agro Machinery i Kumla öppnade i juni 2017 och vi är i dagsläget sex medarbetare. Vi har ett toppmodernt reservdelslager med runt 1500 artiklar och en modern verkstad med tvätthall. Vi verkar i huvudsak i Örebro län och i delar av Södermanlands län.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta verkstadschef Christian Douhan på telefon: 076-146 25 51. Sök tjänsten genom att skicka in ett cv och ett personligt brev till chdo@sa-machinery.se  senast den den 30 maj.

 


Säljare, Gotland

Är du en tävlingsinriktad person som trivs med frihet under ansvar?
Vi arbetar endast med premiumprodukter, vilket naturligtvis är en fördel för dig som vill bli en framgångsrik säljare. Har du driv och produktkännedom så kommer det inte bli ett problem för dig att sälja in våra produkter! Vi tror på frihet under ansvar. Därför tillåter vi dig att planera din arbetsdag själv, så länge du levererar. Därför är det viktigt att du är en person som har förmågan att vara proaktiv och strukturerad. Eftersom vår affärsidé är att ha färre men större anläggningar, så behöver du inte bo i närheten direkt i anslutning till anläggningen du söker arbete hos.

Vi tänker oss att du har jobbat som utesäljare ett par år och utvecklat din egna skarpa säljteknik. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att sälja vårt breda sortiment. Den största delen av arbetet består av att utveckla relationerna med våra befintliga kunder och bygga långsiktiga relationer med lönsamma kundkontakter. Det är därför viktigt att du är en social och framåt person som älskar att göra affärer. Du älskar försäljning och drivs av att leverera goda resultat.

Har du erfarenhet inom följande områden så är det meriterande:

  • Längre säljprocesser
  • Kvalificerade förhandlingar
  • Tekniskt djupare diskussioner
  • Finansieringsarbete

Vi håller på att bygga upp en organisation på Gotland tillsammans med vår samarbetspartner Mästerby Maskin. Som säljare är du anställd av Swedish Agro Machinery men kommer arbeta tät tillsammans med personalen på Mästerby Maskin.

Har du frågor om tjänsten kontakta regionchef Ingemar Jonsson på 070-830 12 00. Skicka din ansökan till ingemar.jonsson@sa-machinery.se. Sista ansökningsdag är den 20 maj. Tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Läs om tjänsterna och andra lediga tjänster på claas.se.


Servicetekniker, Gotland

Är du en serviceinriktad person som tycker om varierande arbetsdagar?

Mästerby Maskin har inlett ett samarbete med Swedish Agro Machinery och söker nu en servicetekniker på Gotland.

Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara utförande av servicearbete och reparationer på alla typer av lantbruksmaskiner– både ute på fält och på verkstaden. Är du en person som tycker om variation så kommer du att trivas kanon hos oss då dina arbetsdagar utspelar sig i omväxlande arbetsmiljöer. Det är viktigt att du har erfarenhet från fordonsbranschen och är det dessutom av lantbruks- och entreprenadmaskiner så blir vi extra glada! Vidare vill vi att du ska ha erfarenhet av el, teknik och hydraulik och kunskaper i PC. Körkort B är en förutsättning för att söka den här tjänsten och CE är meriterande. 

Hos oss står alltid kunden i fokus och därför är det väldigt viktigt att du är en serviceinriktad person. Egenskaper vi hoppas att du har är strukturerad, disciplinerad och effektiv – att ha ordning och reda på arbetsplatsen är en självklarhet för dig!  

Om Mästerby Maskin
Mästerby Maskin är ett litet maskinföretag på Gotland som funnits sedan 1988 och som blev ett aktiebolag 2001. Företaget har alltid haft fokus på ett fåtal fabrikat för att bli så bra som möjligt på dessa. Sedan 2017 har Mästerby Maskin ett tätt samarbete med Swedish Agro Machinery som tillsammans nu storsatsar på Gotland för att trygga servicen för alla CLAAS ägare.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Anders Nordvall på Mästerby Maskin på 0498-26 71 37. Skicka din ansökan till anders.nordvall@masterbymaskin.se. Sista ansökningsdag är den 20 maj. Tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Läs om tjänsten och andra lediga tjänster på claas.se.

Reservdelssäljare, Plönninge

Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder förstklassig service. Det är därför viktigt att du är en positiv, tillmötesgående person som tycker om att hjälpa människor och hitta lösningar på eventuella problem som uppstår. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att ta emot beställningar och lämna ut reservdelar till våra tekniker, samt försäljning av reservdelar mot kund. Det blir en del kundbesök hemma hos kund.
Vi tänker oss att du är en disciplinerad och effektiv person med fingertoppskänsla för service och kundhantering. God datorvana och körkort är krav och truckkörkort är meriterade. I jobbet ingår även administrativa uppgifter som inventering och fakturering. För att framstå som kunnig och legitim mot våra kunder är det önskvärt att du har erfarenhet från fordonsbranschen. Är det dessutom så att du har erfarenhet från arbete med lantbruksmaskiner så är du en drömkandidat!

Vår anläggning i Plönninge
Vi flyttade in i den gamla lantbruksskolan i Plönninge i december 2016 och invigde lokalerna våren 2017. I dagsläget är vi en verkstadschef, en säljare, en reservdelssäljare och tre servicetekniker knutna till anläggningen. Vi servar kunder i Halland och i delar av närliggande län.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verkstadschef Andreas Nilsson på 076-146 25 66. Sök tjänsten genom att skicka in ett cv och ett personligt brev till anni@sa-machinery.se senast den 19 april. Tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.