Ängelholm

Nytt samarbetsavtal med verkstad i Skåne

Swedish Agro Machinery har skrivit ett samarbetsavtal med TG Maskinteknik utanför Ängelholm i Skåne.

 Samarbetsavtalet innebär att TG Maskinteknik blir auktoriserad servicepartner för CLAAS i nordvästra Skåne. TGM kommer bland annat att iordningsställa maskiner innan leverans, sälja reservdelar, genomföra service och reparationer. 

- Det var självklart att vi skulle teckna detta av avtal med TG Maskinteknik för att vi ska kunna ge våra kunder bästa service. Teamet hos TGM visar stort engagemang så vi hoppas att vi kommer att få många spännande serviceår tillsammans, säger Mats Ingemarsson som är regionchef för område syd i Swedish Agro Machinery.

TG Maskinteknik är ett familjeföretag som ägs och drivs av Christian och Jessica Böcker på Tvängstofta Gård utanför Ängelholm. Företaget startade 2009 och verkstadsverksamheten började med fältservice innan det investerades i en egen verkstad. Företaget har idag totalt fyra anställda. Huvudverksamheten är service till lantbruks- och entreprenadmaskiner. 

- Avtalet med Swedish Agro Machinery var ett naturligt steg i företagets utveckling. Vi ser fram emot detta samarbete. Vi är flexibla och engagerade och CLAAS-kunderna i nordvästra Skåne kan förvänta sig den bästa servicen eftersom vi har många års erfarenhet i branschen, säger Christian Böcker som är en av delägarna. 

TG Maskinteknik håller just nu på att bygga upp ett lager av CLAAS reservdelar. När allt är klart kommer det att finnas cirka 1 100 delar i lager. Det som inte finns hemma för dagen kan oftast beställas hem inom ett dygn.